Loading ...
Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Monoplace Multiplace Hyperbaric chamber Produsén Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Monoplace Multiplace Hyperbaric Oksigén Terapi Kamar Produsén HBOT2018-08-01T07:38:41+00:00

Hyperbaric Chambers pikeun dijual - Tekna teh Produsén Anjog di Monoplace na Multiplace Hyperbaric Chambers pikeun Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT

kelas

A, B, C Systems

FDA-510(k) Cleared

Class A, B

ASME / Board Nasional

Kelas A, B, C

PVHO-1

Kelas A, B

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Monoplace Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun salah sabar dina hiji waktu.

Monoplace Terapi Oksigén Hyperbaric (HBOT) Chambers anu pressurized nepi ka 3.0 Atmospheres kalawan 100% Médis Kelas Oksigén. Pasien ogé bisa hirup Médis Kelas Air salila hiji Air megatkeun atawa ngaliwatan System Topeng.

The Tekna Monoplace Chambers anu safest na paling nyaman kamar aya poé dina pasaran. Tekna Chambers nawiskeun hiji betah unparalleled operasi sarta kapuasan sabar. Lamun prakna Hyperbaric Kedokteran maneh kudu nyokot hiji tampilan nutup di kaunggulan ti brand kamar Tekna.

Multiplace Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien.

Multiplace Terapi Oksigén Hyperbaric (HBOT) Chambers anu pressurized nepi ka 6.0 Atmospheres kalawan Médis Kelas Air. Pasien ngambekan 100% Médis Kelas Oksigén ngaliwatan Hood atawa Topeng System.

The Tekna Multiplace Chambers anu safest na paling nyaman kamar aya poé dina pasaran. Tekna Chambers nawiskeun hiji betah unparalleled operasi sarta kapuasan sabar.

Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.

Hyperbaric Kamar pikeun dijual!

Anjeun pilari leuwih ti saukur Oksigén Hyperbaric Terapi Kamar pikeun dijual?

Tekna teu langkung pisan ti ngan ngajual kamar. Tekna boga leuwih 100 taun digabungkeun Hyperbaric Panalungtikan sarta Pangaweruh di widang Hyperbaric Kedokteran, Hyperbaric Terapi, Sarta suksés Hyperbaric klinik Operasi. Mun anjeun anu klinik leutik atawa rumah sakit badag bisa papanggih Anjeun Hyperbaric Terapi perlu.

Tekna nawarkeun planing pre-jualan kaasup Kamar Loka Suitability Review, Hyperbaric klinik Layouts, Layouts Oksigén Hyperbaric, Point of gambar Connection, Harita Code Gedong, sarta Seuneu Marsekal minuhan.

Tekna nawarkeun Instillation Profesional, Setup tur Tés, sarta Diklat Operasional lengkep pikeun modél husus anjeun tina Tekna Kamar.

Tekna ogé nawarkeun lengkep Purwokerto Taunan, Service, sarta Tés jeung pastikeun anjeun Tekna HBOT Kamar sok fungsi dina pagelaran optimum.

Arsiték, kontraktor, Ajen, sarta distributor Wilujeng sumping!

Anjeun ngarancang klien anjeun idéal Hyperbaric klinik atawa Rumah Sakit?

Dupi anjeun peryogi spésifikasi teknis na rencana lantai pikeun System Kamar kalayan sakabéh parabot ngarojong?

Ulah rék apal kana jawaban nu bener ka patarosan nu Seuneu Marsekal akang nanya?

Hayu Tekna nulungan anjeun! Urang digawekeun ku arsiték, kontraktor, jeung Ajen dina dasar poean sangkan nambahkeun hiji Kamar kana rencana basajan anjeun sarta henteu aya rasa nyeri.

Hyperbaric Kedokteran | Terapi Oksigén Hyperbaric | HBOT

Hyperbaric Kedokteran, ogé katelah Terapi Oksigén Hyperbaric atanapi HBOT, nyaeta perlakuan médis nu delivers 100% oksigén kana sistem pulmonal a sabar urang bari aranjeunna dina hiji Oksigén pressurized Terapi Kamar. sabar ieu engapan oksigén dina tingkat tebih leuwih gede dibandingkeun% 21 nu geus kapanggih di atmosfir tingkat laut normal.

kanaékan ieu tekanan parsial oksigén di tingkat sélulér bisa ngagancangkeun prosés penyembuhan na assists di recovery ti sababaraha indikasi.

efek samping HBOT anu minim sarta jarang lepas pisan panjang. Hyperbaric Kedokteran teu cageur keur paling indikasi tapi geus nunjukkeun nambahan kamampuhan imun, anu ngabantu penderita masalah mimitian ti tatu kronis mun disabilities kompléks.

Mayo klinik • HBO Terapi • 100 Oksigén • FAQs • resiko

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional