Ngeunaan Tekna Hyperbaric

/Ngeunaan Tekna Hyperbaric
Ngeunaan Tekna Hyperbaric2018-01-04T17:19:53+00:00
Ngeunaan Tekna Hyperbaric Kamar Manufaktur

Ngeunaan Tekna Hyperbaric Chambers

Tekna teh Produsén Anjog di Monoplace na Multiplace Hyperbaric Chambers.

Tekna nyadiakeun Penjualan, Service, sarta Diklat di Terapi Oksigén Hyperbaric. [HBOT]

Tekna mangrupakeun Hyperbaric Oksigén lengkep Terapi Kamar OEM.

Tekna boga hiji di-imah 3D CAD / Cam / FEA Departemen Teknik, kitu ogé ASME / PVHO tekenan Béjana fabrikasi Toko, sarta Adat cet na rengse Department. Urang balikkeun pelat datar tina baja kana kapal tekanan réngsé.

Dina bisnis saprak 1989, pendiri TEKNA geus aub kalawan ubar diving saprak 1973 sarta ubar hyperbaric saprak 1976.

Kelas kami A Multiplace jeung Kelas B Monoplace sistem HBOT geus FDA 510 (k) diberesihan saprak 12 / 07 / 2000 sarta sakabéh kapal tekanan kami téh ASME, Board Nasional, sarta NFPA-99 jeung kode PVHO-1 patuh. Sistem kelas C kami téh ASME na NFPA patuh kana addenda panganyarna.

Hiji kauntungan ekslusif of purchasing ngaliwatan TEKNA éta kami hijina OEM nu ngahasilkeun bungkusan hawa custom (non-lubricated) médis nu dirancang husus pikeun HBOT.

Lain pedah di antarana: desain custom, pangiriman jeung instalasi di sakuliah dunya, latihan di-jasa, sarta rentang latihan sejen tur program konsultan.

TEKNA nyadiakeun POCD (point of gambar sambungan), sangkan anjeun tiasa gaduh kontraktor anjeun ngawangun kamar chamber-siap, sarta kami bakal nulungan urang manggihan harga pangalusna dina plumbing med-gas sarta cairan oksigén kelas médis.

Kami SSK (sistem suprési seuneu) fitur vinyl epoxy-dijejeran Koruptor jeung leungeun-garis kapal pikeun ngaleungitkeun karat.

TEKNA bakal nedunan pangropéa umum taunan anjeun sarta recalibration di ongkos lumrah.

Urang kasampak maju ka gawé sareng anjeun.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional