Afiliasi Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT

//Afiliasi Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT
Afiliasi Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT2018-01-04T18:19:33+00:00
Amérika College Of Hyperbaric Kedokteran

Amérika College of Hyperbaric Kedokteran

www.achm.org

The ACHM nyaéta masarakat profésional dedicated ka utilization luyu, standar miara, atikan, latihan, sertifikasi, sarta pangakuan Terapi oksigén hyperbaric salaku husus médis béda.

The Amérika College of Hyperbaric Kedokteran diadegkeun dina 1983 di rojongan ti clinicians practicing ubar hyperbaric anu dipikawanoh pentingna oksigén terapi di aplikasi klinis, utamana tatu manajemén.

Divers Network Siaga

Divers Network Siaga

www.diversalertnetwork.org

The Dan Médis inpormasi departemén staffs a hotline darurat 24-jam na specializes di koordinasi évakuasi, informasi beuleum ubar na referrals médis.

Rubicon

Rubicon Yayasan

www.rubicon-foundation.org

Éksplorasi jeung panalungtikan anu genesis kieu ilmiah. The Rubicon Yayasan initiates proyék nu nyumbang kana perluasan pamahaman manusa.

Karibia Hyperbaric Kedokteran

Karibia Hyperbaric Kedokteran

www.caribbeanhyperbaricmedicine.com

Karibia Hyperbaric Kedokteran diwangun sarta administers lima kursus hyperbaric nasional accredited (accredited ku The National Déwan Grogol sarta Hyperbaric Médis Panyiaran jeung Amérika College of Hyperbaric Kedokteran). kursus ieu garapan sacara internasional ku médis sarta profésional kasehatan sekutu séjén pikeun cocog keur certifications hyperbaric nu diperlukeun pikeun aranjeunna nyadiakeun perlakuan hyperbaric pikeun penderita.

Karibia Hyperbaric Kedokteran ogé nawarkeun kursus 12 disatujuan ku palika urang Network Siaga (Dan)

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kedokteran Society

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kedokteran Society

www.vhbot.org

Misi ti Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kedokteran Society anu maju dina sains jeung aplikasi klinis terapi hyperbaric dina sato sarta ubar manusa ngaliwatan kampanye pendidikan, kapanggihna, jeung kolaborasi.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional