Hyperbaric Kamar Produsén - OEM Supplier

//Hyperbaric Kamar Produsén - OEM Supplier
Hyperbaric Kamar Produsén - OEM Supplier2018-01-04T18:16:15+00:00
Hyperbaric Kamar Produsén fabrikasi

Hyperbaric Kamar Produsén

Tekna mangrupakeun lengkep Dina-House Produsén

Sorangan Tekna Manufaktur:

  • ASME / PVHO Code tekenan Béjana Toko
  • Lempeng motong / Rolling / las
  • Lengkep Department Machining CNC
  • Hydrostatic Tés jeung RT X-Ray Inspection
  • Kaleuleuwihan Quality Control Departemén
  • 3D CAD / Cam / FEA Department Téknik
  • Circuit Level Jurnalisme sarta PCB fabrikasi
  • Departemen Majelis éléktronika
  • Departemen Gawé Awak kualitas otomotif
  • Departemen cet kualitas otomotif
  • Custom rengse / Anodizing / Polishing
  • Karét Seal Jurnalisme sarta fabrikasi
  • Upholstery na Foam motong
  • Klinik Layout sarta Jurusan Desain
  • Crating custom sarta Departemen pengiriman barang
  • Prototyping sarta Produk Developement
Hyperbaric Kamar Produsén las

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 7200 Kepala las.

Hyperbaric Kamar Produsén Machining

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL Tungtung Lempeng Machining

Hyperbaric Kamar Produsén Lukisan

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL di Primer saméméh lukisan.

Hyperbaric Kamar Produsén Lukisan

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Automotive Quality Adat cet.

Hyperbaric Kamar Produsén konsol

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 CNC Billet Aluminium konsol saméméh pagawean média sarta anodizing.

Hyperbaric Kamar Produsén motong

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Kepala Flanges cut kasar saméméh CNC Machining.

Hyperbaric Kamar Produsén las

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 6000 DL salila Hyrostatic Tés.

Hyperbaric Kamar Produsén Gawé Toko

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 urang salila fitment na las.

Hyperbaric Kamar Produsén Anodizing

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 CNC Billet konsol sanggeus Media pagawean, Adat Hideung Anodizing, sarta laser nyirian.

Hyperbaric Kamar Produsén Anodizing

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 3200 CNC Billet konsol sanggeus Media pagawean, Adat Hapus Anodizing, sarta laser nyirian.

Hyperbaric Kamar Produsén Prototyping

Dina-House Prototyping sarta Jurusan Pengembangan Produk.

Hyperbaric Kamar Produsén Electronics

Dina-House Adat PCB Desain, fabrikasi, sarta Tés.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional