Kaséhatan Arab - Hyperbaric Kamar

///Kaséhatan Arab - Hyperbaric Kamar
Arab Kaséhatan Hyperbaric KamarArab Kaséhatan Hyperbaric Kamar

Kaséhatan Arab - Hyperbaric Kamar

Tekna nu Hyperbaric Kamar Tampilan pisan sibuk dina poé dua tina Pameran Kaséhatan Arab sarta Kongrés 2018! Tekna geus nyieun ratusan International anyar distributor Hubungan jeung dijual angka hiji tina anu kacida gedéna Hyperbaric Kamar Systems kaasup Monoplace na Multiplace Hyperbaric Chambers. Mangga datangna ku na ningali panganyarna dina Hyperbaric Kamar Téhnologi. Tekna ngabogaan Hybrid 4000 Hyperbaric Kamar on tampilan di stan Z1.C02 dieu!

Kaséhatan Arab teh ngumpul pangbadagna Podomoro jeung dagang professional di wewengkon MENA. The 2018 édisi kajadian diperkirakeun ngabagéakeun leuwih ti 4,200 exhibiting pausahaan jeung Hadirin 103,000 ti 150 nagara +.

Ngalengkepan pameran bakal bisnis 19, kapamimpinan jeung neraskeun Médis Atikan (CME) konferensi nyadiakeun apdet pisan panganyarna na wawasan kana motong prosedur ujung, téhnik jeung kaahlian.

Arab Kaséhatan 2018 bakal lumangsung ti 29 Januari - 01 Pébruari 2018. pameran mangrupa bébas didatangan lamun ngadaptar saméméh acara!

Arab Kaséhatan Hyperbaric Kamar

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
By |2018-01-31T10:41:11+00:00January 31st, 2018|Uncategorized|komentar Pareum on Kaséhatan Arab - Hyperbaric Kamar

Ngeunaan Author nu:

Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional