Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.

Penjualan Presiden / AS:

Phillip Janca

Tekna Manufaktur LLC

4920 Airport Rd Zepyrhills, FL 33542

Telepon Kantor: + 1 866.291.9767

Email Phillip Janca

Phillip Janca

Penjualan internasional:

Sriram Narasimhan

Tekna Manufaktur Pvt. Ltd

C19, Industri Estate, Guindy, Purwakarta 32 India

Telepon Offie: + 91 44 4211 6555

Email Sriram Narasimhan