Distributor miharep - Arab Kaséhatan 2018

///Distributor miharep - Arab Kaséhatan 2018

Distributor miharep - Arab Kaséhatan 2018

Distributor miharep - Arab Kaséhatan 2018

distributor Hayang di Tekna nu Hyperbaric Kamar Tampilan di Pameran Kaséhatan Arab sarta Kongrés 2018! Tekna geus nyieun ratusan hubungan distributor International anyar jeung dijual angka hiji tina anu kacida gedéna Hyperbaric Kamar Systems dina acara tapi urang anu masih pilari distributor Profesional ti sajumlah nagara konci. Mangga datangna ku na ningali panganyarna dina Hyperbaric Kamar Téhnologi. Tekna ngabogaan Hybrid 4000 Hyperbaric Kamar on tampilan di stan Z1.C02 dieu!

Kaséhatan Arab teh ngumpul pangbadagna Podomoro jeung dagang professional di wewengkon MENA. The 2018 édisi kajadian diperkirakeun ngabagéakeun leuwih ti 4,200 exhibiting pausahaan jeung Hadirin 103,000 ti 150 nagara +.

Ngalengkepan pameran bakal bisnis 19, kapamimpinan jeung neraskeun Médis Atikan (CME) konferensi nyadiakeun apdet pisan panganyarna na wawasan kana motong prosedur ujung, téhnik jeung kaahlian.

Arab Kaséhatan 2018 bakal lumangsung ti 29 Januari - 01 Pébruari 2018. pameran mangrupa bébas didatangan lamun ngadaptar saméméh acara!

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
By |2018-02-01T08:43:31+00:00Pébruari 1st, 2018|Uncategorized|komentar Pareum on distributor miharep - Arab Kaséhatan 2018

Ngeunaan Author nu:

Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional