Tekna nawarkeun garis lengkep SeaLong Produk.

  • masker terapi
  • BIBS
  • Straps pigeulang
  • kabur Hoods
  • seuneu Extinguishers

Butuh sababaraha Supplies Hyperbaric?

departemén aksésori hyperbaric kami keur dimekarkeun pikeun ngawengku zone klep buleud, luhur / panels alarem low, hoses cryogenic jeung pariksa valves, vaporizers pasip, manifolds oksigén otomatis tur semi-otomatis, testers tali taneuh, test chamber taneuh kit, sarta jalur lengkep 100% katun, teu-saku, scrubs hyperbaric

Hood Hyperbaric pikeun HBOT

Hyperbaric Hood na beuheung Seal

Hiji-Piece Non-Latex Neckseal & ageung aya Port Hood Siapkeun dirancang set The dipaténkeun ngandung hiji non-latex neckseal pageuh disegel antara neckrings. Sanyawa non-latex bakal manteng na balik deui ka bentukna malah sanggeus sababaraha kagunaan. Neckseal boga lawang badag; ribbing garis pikeun motong; diangkat palabuhan eureun drainase kana tubing; sarta hiji port aksesori. Badag No Port Hood ukuran 12³ / 8 "(314mm) x 11½" (291mm). Neckseal mangrupa single-sabar, multi-pamakéan sarta Hood nyaéta pamakéan multi-sabar.

Hyperbaric Kamar Scrubs:

100% Hyperbaric scrubs aman, jeung sagala fitur dieusian ku kami tetep sabar aman sareng nyaman.

  • katun 100% sareng pas leupas
  • lawang beuheung oversize pikeun kanyamanan.
  • Preshrunk 5.5 oz lawon industri.
  • Taya kantong - eureun penderita bringing barang kana alam pawenangan.
  • Taya elastis, jeung katun kolor.
  • Meets standar kualitas ISO 9001.
  • fitur custom sadia kana pamundut.
Scrubs Hyperbaric pikeun HBOT

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.