Hyperbaric Kamar Cost - HBOT Cost Terapi Oksigén Hyperbaric

//Hyperbaric Kamar Cost - HBOT Cost Terapi Oksigén Hyperbaric
Hyperbaric Kamar Cost - HBOT Cost Terapi Oksigén Hyperbaric2018-04-11T09:06:48+00:00

Hyperbaric Kamar Biaya ieu kapangaruhan ku sababaraha faktor. Paling variasi dina Cost mangrupakeun hasil langsung tina pilihan dipilih pikeun dibikeun Terapi Oksigén Hyperbaric Chamber System (HBOT). Séjén variasi Cost Hyperbaric Kamar hasil tina syarat instillation husus sarta pengiriman barang internasional.

  1. tipe:
    1. Monoplace Hyperbaric Kamar: Ngaruwat salah sabar.
    2. Multiplace Hyperbaric Kamar: Ngaruwat sababaraha pasien.
  2. Diameter:
    1. Monoplace: 32 "- 40"
    2. Multiplace: 48 "- 120"
  3. panjang:
    1. Multiplace: 5 '- 24'
  4. Jumlah korsi:
    1. Multiplace: 2 - 32
  5. asesoris:
    1. Monoplace: Integrated tandu, Parikesit controller, otomatis Air break, Control Iklim, Oksigén Evaporator
    2. Multiplace: Parikesit controller, Control Iklim, Médis Kelas Air Compressors, Air Dryers, Reclining seating

nuturkeun anu pilihan anu tiasa greatly mangaruhan Hyperbaric Kamar Cost pikeun Monoplace Hyperbaric Chambers jeung Multiplace Hyperbaric Chambers. $

Éta hiji Real Hyperbaric Kamar - ASME? PVHO? Board Nasional? FDA?

  1. Real Hyperbaric Chambers nu diwangun tina gradasi Steel, gradasi Aluminium, tekenan Dipeunteun acrylic, sarta tekenan Dipeunteun komposit.
  2. Real Hyperbaric Chambers anu fabricated dina ASME PVHO (tekenan Béjana pikeun Asasi Manusa Occupancy) tekenan Béjana Toko.
  3. Real Hyperbaric Chambers geus sakabéh welds maranéhna 100% Radiographically Diuji (X-rayed pikeun flaws na inclusions)
  4. Real Hyperbaric Chambers anu Hydrostatically Diuji saluareun tekanan kerja maranéhanana.
  5. Real Multiplace Hyperbaric Chambers boga hiji disatujuan SSK (Seuneu suprési System)
  6. Real Hyperbaric Chambers biasana baris, di minimum a, buka aman mun 3.0 ATA atawa 29.4 PSI
  7. Hampang, Inflatable, Hotspot, 1.5 ATA atawa 7 psi kamar nu sabenerna Gamow Tas na teu minuhan standar a chamber tradisional.

Multiplace Hyperbaric Kamar Cost: $

Diameter:

  • 60 "diaméterna internal
  • 72 "diaméterna internal
  • 84 "diaméterna internal
  • 96 "diaméterna internal

Jumlah Konci:

  • konci hiji
  • konci ganda
  • Tripple konci

panjang:

  • Panjangna bisa greatly rupa-rupa gumantung kana pamakéan

Kontrol System:

  • manual Control
  • Toel Screen Control

asesoris:

  • konci médis
  • System Hiburan
  • Reclining korsi
  • bungkusan Compressor
  • oksigén Generators
  • pangimeutan jauh

Monoplace Hyperbaric Kamar Cost: $

Diameter:

  • 32 "diaméterna internal
  • 40 "diaméterna internal

tandu:

  • removable tandu
  • Integrated tandu

Sistim putus hawa:

  • Megatkeun Air Manual kalawan sistem Topeng
  • Otomatis Air megatkeun Solenoids

Kontrol System:

  • manual Control
  • Toel Screen Control

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional