Tekna Ngiringan dina Konperénsi Maya Mimiti di Diabetic Society of India - DFSICON 2020

The Diabetic Foot Society of India bakal ngayakeun konperénsi Taunan ka-18 sareng Konperénsi Virtual kahijina Dimimitian dina tanggal 18 Désémber 2020. Masarakat parantos maju pendidikan [...]

By |2020-12-18T01:59:08+00:00Désémber 18th, 2020|Tembongkeun Dagang Hyperbaric, Konperénsi Maya|komentar Pareum ngeunaan Tekna Milu dina Konperénsi Maya Mimiti di Diabetes Society of India - DFSICON 2020

Tekna Hyperbaric Chambers ayeuna CE Sertifikasi Dina Pitunjuk Alat Médis

Kamar Hyperbaric ti Pabna Tekna ayeuna diakuan di Uni Éropa salaku Alat Médis Certified. Ieu mangrupikeun léngkah di luhur kaseueuran pesaing perusahaan, anu henteu minuhan standar kualitas luhur ieu sareng henteu diidinan sacara hukum pikeun masarkeun alatna pikeun panggunaan médis.

By |2020-09-10T05:00:30+00:00September 10th, 2020|Uncategorized|komentar Pareum dina Tekna Hyperbaric Chambers ayeuna CE Sertifikasi Dina Pitunjuk Alat Médis