Hyperbaric Kamar FAQ - Naon a Hyperbaric Kamar?

/Hyperbaric Kamar FAQ - Naon a Hyperbaric Kamar?
Hyperbaric Kamar FAQ - Naon a Hyperbaric Kamar?2018-09-23T21:19:02+00:00

Hyperbaric Kamar FAQ - Naon a Hyperbaric Kamar?

Naon téh Hyperbaric Kamar?

  1. Hyperbaric Chambers nganteurkeun 100% Oksigén murni ka sabar HBOT dina tekenan.
  2. Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun penderita tunggal atawa sababaraha di hiji wanci.
  3. Chambers anu dijieun tina dipeunteun baja, aluminium, sarta acrylic for geus nempo surfaces.
  4. Chambers nu bisa akang 3.0 ATA (29.4 PSI) atawa 6.0 ATA (58.8 PSI)
  5. Chambers anu pressurized kalawan 100% Oksigén atanapi Médis Kelas Air.
  6. Pasén breathes 100% oksigén bari dina tekenan.
  7. Pasén breathes Oksigén ti topéng atawa tiung pinuh.
  8. Pasén anu diolah peletakan handap, dina posisi reclining, atawa diuk nepi.
  9. Pasén ngagem 100 scrubs% katun anu cocog sareng Oksigén.
  10. Chambers gaduh kadali layar toél jeung kadali manual.
  11. Chambers boga bagian transparan atawa jandéla dijieun tina acrylic.
  12. Chambers tiasa gaduh hiji tandu terpadu atanapi gurney.
  13. Chambers tiasa gaduh hiji ECU ngadalikeun hawa jeung kalembaban.
  14. Chambers boga alat kaamanan kawas Seuneu Systems suprési jeung tekenan Relief valves.
Naon téh Hyperbaric Kamar

Naon téh Monoplace Hyperbaric Kamar?

  1. Monoplace Hyperbaric Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun salah sabar dina hiji waktu.
  2. Monoplace Chambers nu bisa akang 3.0 ATA (29.4 PSI)
  3. Monoplace Chambers anu pressurized kalawan 100% Oksigén.
  4. Pasén breathes 100% oksigén ti atmosfir chamber dina tekenan.
  5. Mun pressurized kalayan hawa, pasien breathes Oksigén ti masker.
  6. Pasén anu diolah peletakan handap atawa dina posisi reclining.
  7. Pasén ngagem 100 scrubs% katun anu cocog sareng Oksigén.
  8. Pasén anu grounded kana cangkang chamber pikeun nyegah listrik statis.
  9. Canggih Monoplace Chambers gaduh kadali layar toél.
  10. Monoplace Chambers boga bagian transparan dijieun tina acrylic.
  11. Monoplace Chambers boga hiji tandu terpadu atanapi gurney.
Naon téh Monoplace Hyperbaric Kamar

Naon téh Multiplace Hyperbaric Kamar?

  1. Multiplace Hyperbaric Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien dina hiji waktu.
  2. Multiplace Chambers nu bisa akang 3.0 ATA (29.4 PSI) atanapi 6.0 ATA (58.8 PSI)
  3. Multiplace Chambers tiasa gaduh sababaraha compartments na hiji konci éntri.
  4. Multiplace Chambers bisa boga konci layanan médis pikeun ngalirkeun barang kana alam pawenangan.
  5. Multiplace Chambers bakal boga NFPA 99 dipeunteun Seuneu suprési System.
  6. Multiplace Chambers anu pressurized kalawan Médis Kelas Air.
  7. Pasén breathes 100% oksigén ti topéng atawa tiung pinuh.
  8. Pasén anu diolah peletakan handap, dina posisi reclining, atawa diuk nepi.
  9. Pasén ngagem 100 scrubs% katun anu cocog sareng Oksigén.
  10. floors chamber anu conductive pikeun nyegah listrik statis.
  11. Canggih Multiplace Chambers gaduh kadali layar toél.
  12. Multiplace Chambers gaduh jandéla transparan dijieun tina acrylic kandel.
  13. Multiplace Chambers tiasa gaduh hiji tandu terpadu atanapi gurney.
  14. Multiplace Chambers tiasa gaduh hiji ECU ngadalikeun hawa jeung kalembaban.
Naon téh Multiplace Hyperbaric Kamar

Kumaha anu Hyperbaric Chambers dirancang?

  1. Chambers Hyperbaric nu dirancang dina wadah tekanan warung design ISO ASME / PVHO.
  2. Desain chamber dimimitian kalawan identifying sarat desain bisa patepung.
  3. Chamber bahan wadah tekanan anu dipilih tina daptar disatujuan bahan.
  4. Chamber weld jenis dipilih sasuai jeung duanana ASME na PVHO.
  5. kapal tekanan chamber nu dirancang maké Komputer dibantuan Desain CAD.
  6. Chamber wadah tekanan desain anu diuji kalawan terhingga Unsur Analisis FEA.
  7. Systems seuneu suprési diitung papanggih sarat tina NFPA 99.
  8. Compressors na Médis Air Panyimpenan diitung papanggih syarat desain.
  9. Kontrol konsol jeung Interior anu dirancang pikeun minuhan pasaratan CE / UL / PED.
  10. rengse chamber dipilih papanggih FDA 510K na Bio kasaluyuan.
  11. Sapanjang sakabéh prosés, desain kontrol révisi dijaga tur documented.

Kumaha anu Hyperbaric Chambers diwangun?

  1. Chambers Hyperbaric anu diwangun dina fasilitas disatujuan ISO ASME / PVHO.
  2. bahan baku nu inspected na dites papanggih conformity.
  3. Komponén tiasa laser cut, machined, digulung, marake ngagulung, dilas, dibor, sarta disadap.
  4. Karbon komponén baja nu média blasted lajeng plated, dicét, atawa bubuk coated.
  5. komponén stainless steel téh média blasted sarta digosok.
  6. komponén aluminium anu média blasted, brushed, anodized, sarta dyed.
  7. komponén acrylic nu matak, machined, digosok, sarta annealed.
  8. komponén karét téh extruded na vulcanized.
  9. Kabéh welds aya x-ray inspected maké 100% ASME Radiographic Ujian.
  10. Kabéh arah jeung anjing laut anu lubricated kalawan non-hidrokarbon dahareun kelas pelumas.
  11. Konsol jeung éléktronika anu dirakit dina lingkungan aman EDS beresih.

approvals Naon Hyperbaric Chambers merlukeun?

  1. kapal tekanan chamber merlukeun ASME - Amérika Society of Mechanical Insinyur.
  2. kapal tekanan chamber merlukeun PVHO - tekenan Béjana pikeun Asasi Manusa Occupancy.
  3. Chamber Systems merlukeun - FDA 5010K diberesihan - Pangan sarta Narkoba Administrasi.
  4. Chamber Systems merlukeun - ISO 9001.
  5. Chamber Systems merlukeun - ISO 13485.
  6. Chamber Systems merlukeun - PED - tekenan Equipment diréktif.
  7. Chamber Systems merlukeun - UL - Underwriters Laboratorium.
  8. Chamber Systems merlukeun - CE - Conformité Européenne.
  9. Chamber Systems merlukeun - NFPA 99 - Association Protection Seuneu Nasional.
  10. Chamber cet merlukeun - FDA Bio kasaluyuan.
  11. Chambers kudu pressurized kalawan Médis Kelas Air jeung Oksigén

Naon téh Hypobaric Kamar?

  1. A Hypobaric Kamar nyadiakeun lingkungan tekanan kirang yén tekanan atmosfir.
  2. Chambers Hypobaric anu disebut oge Chambers High Luhurna.
  3. Hypobaric Chambers digunakeun pikeun latihan di lingkung tekanan low.
  4. Ilaharna ngagunakeun pikeun pilots latihan, militér, jeung atlit profésional.

Naon téh HBOT Kamar?

  1. A HBOT Kamar téh sami salaku Hyperbaric Kamar.
  2. HBOT Kamar nangtung pikeun Hyperbaric Terapi oksigén Chamber.

Naon téh Decompression Kamar?

  1. Decompression Kamar, sakapeung disebut chamber recompression atanapi chamber diving,
  2. A Hyperbaric Kamar ngonpigurasi pikeun ngubaran kacilakaan diving atanapi manned kacilakaan submersible.
  3. Decompression Chambers téh biasana sanggup ngarojong sababaraha pasien pikeun durasi panjang.
  4. Decompression Chambers anu sanggup 6 ATA (58.8 PSI) tekanan.
  5. Decompression Chambers kadang miboga kamampuh pikeun mindahkeun dina tekenan kana chamber sejen atanapi kapal selam.
  6. Decompression Chambers kadang gaduh ranjang, jamban, sarta pancuran.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional