Hyperbaric resiko Terapi Oksigén - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT

/Hyperbaric resiko Terapi Oksigén - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT
Hyperbaric resiko Terapi Oksigén - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT2018-01-21T07:06:03+00:00
Hyperbaric Oksigén resiko Terapi HBOT

Hyperbaric Oksigén resiko Terapi HBOT

Naon Terapi Oksigén Hyperbaric? HBOT nyaeta perlakuan prescribed disatujuan ku FDA jeung Ama nu sabar breathes 100% grade médis oksigén bari tekanan tina chamber perlakuan ngaronjat ka titik luhur batan tekanan tingkat laut. pembantunya ieu ngagancangkeun tur ningkatkeun kabisa alam awak waras. HBOT mangrupakeun aman, henteu aya rasa nyeri, non-invasif alternatif jeung / atawa terapi adjunctive. Umumna diomongkeun, teu komplikasi serius anu pakait sareng Terapi Oksigén Hyperbaric, tapi sababaraha komplikasi atawa efek samping bisa jadi pakait jeung kaayaan primér dirawat.

Ceuli Barotrauma - Kasusah jeung clearing Ceuli nyababkeun "popping" sarta bisa ngabalukarkeun hampang nyeri mun sedeng. barotrauma Ceuli nya efek samping paling umum terapi HBOT. sabar nyegah barotrauma ku clearing Ceuli maranéhanana (equilibrating) salila turunan chamber na pisan. Sajumlah manuver inflasi otomatis bisa dipaké, atawa, tympanotomy tabung bisa dipaké pikeun jalma anu teu bisa otomatis inflate.

Sinus Pain, Upper engapan inféksi jeung Sinusitis kronis - Sinus squeeze katempona kirang remen ti ceuli barotrauma tengah. Antihistamines, decongestants, sarta / atawa nasal semprot bisa dipaké saméméh ngasupkeun alam pawenangan. Kalawan komprési slow sarta decompression, biasana aya euweuh masalah.

Myopia na katarak - Myopia mangrupakeun komplikasi malik tina paparan terusan nepi HBOT. Nalika myopia kutang henteu lumangsung salila runtuyan perlakuan HBOT, sanggeus parantosan perlakuan, dina parobahan acuity visual ngabalikeun lengkep. Akselerasi tumuwuhna di katarak nu aya nyaéta komplikasi paparan jangka panjang kronis dina tekenan leuwih 2 ATA. laporan diterbitkeun ogé pangalaman klinis éksténsif nunjukkeun yén katarak anyar teu ngamekarkeun dina runtuyan 30 mun 50 perlakuan nu ilahar dipake di AS.

pulmonal - manifestasi pulmonal jeung neurological karacunan oksigén anu salawasna dipake masalah utama kalawan HBOT. wates toleransi oksigén nu ulah manifestasi ieu téh dihartikeun ogé pikeun paparan kontinyu dina jalma normal. gejala pulmonal teu dihasilkeun paparan poean ka oksigén dina 2.0 atanapi 2.4 ATA pikeun 2 atanapi 1.5 jam mungguh. The incidence of konvulsi oksigén nalika maké paparan sarupa nyaeta ngeunaan 1 per perlakuan sabar 10,000. Sanajan konvulsi oksigén bener kajadian, aya henteu épék residual lamun trauma mékanis bisa dihindari. Penderita halangan airway boga hiji résiko ngaronjat pikeun barotrauma pulmonal salila decompression. barotrauma pulmonal salila decompression geus langka.

Untreated Pneumothorax - Hijina contraindication mutlak pikeun HBOT nyaeta pneumothorax untreated. relief bedah tina pneumothorax saméméh perlakuan HBOT, upami mungkin, ngaluarkeun halangan pikeun perlakuan. A dada x-ray bisa jadi perlu aturan kaluar pneumothorax, upami sajarah médis mangrupa sabar urang ngawengku: 1) A sajarah pneumothorax spontan; 2) A sajarah ngeunaan bedah thoracic; atanapi 3) A sajarah tatu dada. Pneumothorax mangrupakeun komplikasi nu bisa disababkeun ku ngayakeun napas salila decompression.

Seizures oksigén - Incidence of seizures ieu dilaporkeun dina 0.01% tina perlakuan 28,700 sarta geus kungsi dilaporkeun dina kirang ti 2.0 ATA pikeun sajam atanapi kirang. rujukan; Sadikin (1989) reviewed 1505 pasien anu dirawat di antara 1979 na 1987 na underwent 52,758 sesi dua-jam. Konvulsi oksigén lumangsung di ukur 5 penderita, (0.009%) sakabéh saha pinuh pulih.

Claustrophobia - Claustrophobia, anu nembongan jadi hadir dina ngeunaan 2% tina populasi umum, bisa ngabalukarkeun sababaraha gelar tina kurungan kahariwang. A ubar keur nengtremkeun hampang bisa prescribed pikeun maranéhanana penderita kahariwang.

dental - Sadaya karya dental, kanal akar, sarta fillings kudu lengkep. barotrauma dental téh disebutkeun kamungkinan. Pasén kudu nampa perlakuan lamun éta hasil boga caps dental samentara atawa kanal root tacan beres.

Rujukan

Buku ajar tina Hyperbaric Kedokteran, KK Jain, MD, Vol. 1, 2, 3

Hyperbaric Kedokteran Praktek, Eric Kindwall, MD

Kamanusaan sarta Studi tina Sabar Narima Terapi Oksigén Hyperbaric, Manual tina perawatan Standards Sabar. 1988 Norkool, D

Terapi Oksigén Hyperbaric: A Laporan Komite 1999. UHMS

Kabugaran kana beuleum. Dan (Divers Siaga Network)

UHMS (Undersea Hyperbaric Kedokteran Society)

IHMA (Asosiasi Hyperbaric Kedokteran International)

IBUM (Board Internasional Undersea Kedokteran)

NBDHMT (National Déwan Grogol sarta Teknologi Médis Hyperbaric)

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional