Layanan Hyperbaric complimentary - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT

//Layanan Hyperbaric complimentary - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT
Layanan Hyperbaric complimentary - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT2018-01-02T13:51:59+00:00

Layanan Hyperbaric complimentary


Hadirin dina Usaha tina Hyperbaric Terapi seminarPoint of Connection teken pikeun situs wangunan diajukeun

"Usaha of Hyperbaric Terapi" Seminar pikeun maranéhanana tempo muka rumah sakit atawa freestanding puseur HBOT. seminar biasana dipigawé ngaliwatan hiji sabtu minggu deukeut Tampa Florida. Pamilon anu nyangking pilem dada panganyarna Pa & Gurat bisa ngalaman Mun mindeng teuing hyperbaric dina duanana Kelas A jeung Kelas B HBOT Systems. Upami Anjeun gaduh 5 atawa leuwih jalma urang bakal mawa seminar ka situs anjeun.

POCD (Point of Connection gambar) lamun nyadiakeun kami kalawan gambar digitized loka wangunan diusulkeun anjeun urang baris nyadiakeun Anjeun sareng POCD némbongkeun naon anu diperlukeun pikeun matuh NFPA 99-2015 Nasional Kodeu Seuneu na Med-Gas Plumbing.

Salaku hiji bubuka nepi ka TEKNA Layanan konsultan kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng demografi pakait sareng tapak suku pasar diusulkeun Anjeun.

Review komérsial kalawan Seuneu Marshall fungsi pikeun ngaleungitkeun masalah sareng Pilihan loka pikeun operasi HBOT.

Situs Ukur Suitability pastikeun yén situs hiji cocog pikeun operasi HBOT na anu diperlukeun ku urang FDA Good Manufaktur lila Manual.

Harga pangalusna dina Oksigén cair kami geus mantuan puluhan konsumén urang manggihan harga paling kalapa dina cairan oksigén kelas médis.

"Dina-Service Cimanuk" ieu kaasup dina aya ongkos jeung sakabéh pamasangan urang. Sertipikat nu dikaluarkeun pikeun sakabéh staf anjeun nu attends kursus latihan lengkep. Sertipikat teu dikaluarkeun ka jalma anu sawaréh hadir latihan.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional