Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT

//Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT
Pelatihan Hyperbaric - Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT2018-01-21T12:48:49+00:00
Pelatihan Hyperbaric

Pelatihan Hyperbaric

Tekna nawarkeun éta Kursus-kursus Hyperbaric handap ngaliwatan Karibia Hyperbaric Kedokteran.

Sakabéh kursus disatujuan ku Amérika College of Hyperbaric Kedokteran (ACHM)

Certified Hyperbaric téknolog

Diving teknisi Médis

Diréktur Kasalametan Hyperbaric

Hyperbaric Kamar Acrylics

Certified Hyperbaric téknolog Pangajaran sarta Palatihan Atikan CHT-V

Certified Hyperbaric téknolog
Certified Hyperbaric Technologiest

Certified Hyperbaric téknolog

Tangtu ieu geus reviewed sarta disatujuan ku The National Déwan Grogol & Teknologi Médis Hyperbaric (NBDHMT) nohonan sarat minangka Tangtu bubuka dina ubar hyperbaric. Sajaba Tangtu ieu geus reviewed sarta disatujuan ku Amérika College of Hyperbaric Kedokteran pikeun 40 Kategori "A" Ceu urang. Kursus 40-jam anu cocog pikeun médis sarta tanaga médis séjén sarta comprised sesi interaktif

Diving teknisi Médis
Pelatihan palika Medic

Diving teknisi Médis

Tangtu ieu geus reviewed sarta disatujuan ku Amérika College of Hyperbaric Kedokteran sarta NBDHMT pikeun 40 Kategori "A" Ceu urang. Komérsial, profésional sarta ilmiah divers mindeng manggihan diri jam gawé di isolasi médis sarta geografi. jarak panjang tur awak badag cai bisa ngahesekeun évakuasi médis ngeunaan divers luka.

Diréktur Kasalametan Hyperbaric
Diréktur Kasalametan Hyperbaric

Diréktur Kasalametan Hyperbaric

Tangtu komprehensif 26-jam ieu dirancang nyadiakeun parabot sarta asal daya perlu minuhan tanggung jawab tina diréktur kaamanan hyperbaric (sakumaha didefinisikeun ku NFPA 99).

Hyperbaric acrylic Inspection
Hyperbaric acrylic Inspection

Hyperbaric Kamar Acrylics

Tangtu komprehensif dalapan jam ieu dirancang ngalatih operator chamber na technicians pangropéa dina nuances tina pamariksaan ditangtoskeun, miara, jeung dokuméntasi tina surfaces nempoan acrylic (view-palabuhan) pikeun Kelas A, B, & C, kapal tekanan.

Pelatihan Hyperbaric - Mimitian karir anjeun dina Hyperbaric Kedokteran. Diajar tina Best guru sadia tur earn atikan berharga di Terapi Oksigén Hyperbaric HBOT. Contact us kiwari keur jadwal Hyperbaric Pelatihan Kelas.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional