Leyuran Praktek TEKNA - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT

//Leyuran Praktek TEKNA - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT
Leyuran Praktek TEKNA - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT2018-01-02T14:09:46+00:00

TEKNA Praktek Leyuran

Leyuran TEKNA Praktek Logo
Kalayan kaahlian sarta kanyaho kaala dina mangsa 40 + taun involvement kalawan diving na ubar hyperbaric, TEKNA mangrupakeun sumber ngarah dunya-sahiji inpormasi jeung instruksi for jeung sya na individu pilari nyadiakeun-kualitas luhur, aman, sarta perawatan éféktif pikeun penderita maranéhanana. fasilitas TEKNA-dilatih ayeuna beroperasi di nagara 37 jeung manca nagara 8, kalayan duanana béréndélan tumuwuh unggal taun.

TEKNA Praktek Leyuran (TPS) nyaéta sareng anjeun tina Kamekaran Konsep, mun klinik Muka sareng Dina-Bade. Urang papanggih standar Podomoro pangluhurna anu ngawangun kana komitmen anjeun pikeun penyembuhan. Tim profésional urang geus dina garis hareup ubar hyperbaric sarta perawatan tatu jeung pangalaman vast dina ngamekarkeun, menata, promosi jeung klinik operasi. Urang ngarti pentingna reputasi, kapuasan sabar jeung Profitability.

TPS jalan sareng anjeun mendesain pendekatan ngaropéa fokus kana kabutuhan Anjeun. kaahlian urang jeung pangalaman vast bisa nyadiakeun benefit rongkah ka duanana diajukeun salaku ogé program nu aya. jasa komprehensif kami ngawengku:

Phase Foundational

Phase Foundational

  • Planning bisnis
    • Kamekaran konsép sarta Planning Usaha
      • HBOT / WC ukur (Salah fee bulan $ 7500)
        • Kaasup jasa praktekna aya (fee Hiji bulan Tambahan ti $ 7500)
      • Marios Plan Usaha nu aya ($ 1000 fee)
    • Kualifikasi situs - ($ 1750 fee unggal situs)
  • Prakték sarta Garapan Sabar Evaluasi - Praktek Geus aya (fee $ 1750)
  • pembiayaan - Rates jeung pakét anu ditangtukeun dina hiji basis individu.

Phase developmental

Phase developmental

  • Tata sarta Pangwangunan - (fee Tilu bulan di $ 7500 per bulan)
    • Fasilitas Jurnalisme sarta pangawasan Pra-Development
    • Manajemén informasi sarta pangawasan Téhnologi
    • Alat-alat na Supplies pangawasan
    • Ngawangun-Out pangawasan
    • Prakték sarta Pamaduan Garapan Sabar
  • Asuransi Credentialing na kaserang
    • Nyadiakeun credentialing pikeun Grup Praktek jeung salah (1) DOKTER ngaliwatan tilu (3) pilih Pamawa (Opat fee bulan dina $ 7500 per bulan)
      • Tambahan médis salila aplikasi awal ($ 1000 fee tiap)
      • Tambahan Carrier awal ($ 500 fee tiap)
    • Credential DOKTER ka Praktek Carrier ngadegkeun ($ 1500 fee tiap)
    • Ngawangun CAQH Propil ($ 750 fee unggal DOKTER)
    • Aya asuransi Praktek Kontrak renegotiation pikeun HBO nambahkeun-on (Dua fee Bulan di $ 7500 per bulan)
  • Puseur Akréditasi Preparedness - (Puseur kedah nyadiakeun set lengkep sorangan tina dokumén diperlukeun atawa ngagunakeun dokumén langganan TPS MSO).
    • Hyperbaric (Salah fee Sasih $ 7500)
    • AAAHC (Dua fee Bulan di $ 7500 per bulan)
    • Komisi gabungan (fee Dua Bulan di $ 7500 per bulan)
    • Medicare (Dua fee Bulan di $ 7500 per bulan)

Phase operasional

Phase operasional

  • Service Organisasi médis (MSO) - (mimiti palaksanaan - Hiji fee bulan $ 7500)
    • Layanan Core (fee langganan Base bulanan tina $ 2000 tambah% tina pendapatan bulanan)
    • EHR / Billing / PM
      • Proprietary Online Electronic-Heath-Rékam, Praktek-Manajemén sarta sistem Billing Full-Service outsource.
      • Aya integrasi EHR (fee langganan ngaronjat)
    • nganyadiakeun
      • Organisasi proprietary Grup purchasing
    • Hyperbaric System GuruTM ngawengku:
      • administrasi
        • bisnis
          • Ngaropea témplat administrasi pilih
          • Kawijakan jeung Prosedur
        • Bentuk
        • Financial
          • Ngaropea témplat financial catetan-ngajaga
          • Kawijakan financial Prosedur keur jasa hyperbaric.
          • Ngadegkeun pamawa umum matrix tagihan jeung aturan engine
          • Ngadegkeun muatan master (prosedur / Konci diagnostik jeung waragad)
          • Ngamekarkeun laporan manajemén standardized (utilization jeung kinerja finansial ti program hyperbaric).
          • staf karéta dina prosés bisnis.
          • palaksanaan Manajemén prakték software, latihan software sarta rojongan ti System proprietary.
          • Ngahijikeun jasa hyperbaric kana sistem bisnis (kaasup muatan newak, tagihan, pamrosésan klaim, sarta akun receivables).
        • Personalia
          • Angkét HR lengkep jeung review
          • Ngaropea pagawe Buku Panduan Citakan
          • Orientasi pagawe na Penilaian
          • Kawijakan jeung Prosedur
          • Bentuk
          • Staffing matrix jeung kualifikasi
          • Buku Panduan pagawe
          • Orientasi pagawe na Penilaian
        • Jualan, Marketing sarta Atikan Public
          • Ngaropea pilih témplat
          • Kawijakan jeung Prosedur
          • Latihan sarta palaksanaan téhnik promosi
          • Nyadiakeun Plan Marketing sarta Pedoman
          • ulasan APBD Marketing sarta assessment ROI nyadiakeun
        • Hyperbaric sarta tatu Palaksanaan Program Élmu
          • Hyperbaric klinik
            • Ngaropea témplat operasional pilih
            • Kawijakan, Prosedur sarta protokol perlakuan
            • Kasalametan, diropéa, darurat, miara sabar
          • Program tatu
            • Ngaropea témplat operasional pilih
            • Kawijakan, Prosedur sarta protokol perlakuan
            • Integrasi hyperbaric terapi oksigén kana protokol perawatan tatu
            • dokuméntasi standardized
            • ngawaskeun sinambung DOKTER Quality ngalaporkeun inisiatif jeung hasil
          • Aksés ka Rujukan Médis na Panalungtikan Bahan
            • Rujukan perlakuan Protocol
            • Bahan atikan
            • Studi hal
            • Ngusulkeun perpustakaan di-imah
          • Hyperbaric sarta tatu Kamanusaan sarta Studi Cimanuk
            • Ngaropea pilih témplat latihan
            • Kawijakan jeung Prosedur
            • Ngalaksanakeun assessments staf kompetensi awal
            • Nyadiakeun rekomendasi keur kursus pihak katilu pikaresep keur staf jeung MDs
            • Nyadiakeun dina situs Proctoring pikeun HBO sarta tatu Kamanusaan sarta Studi ujian sertifikasi husus
            • Nyadiakeun aksés ka neraskeun modul Atikan
            • Hyperbaric System GuruTM palatihan
          • Dina bade pangawasan sarta Rojongan
            • Ngalaksanakeun hiji neng situs taunan tur marios na ngalebetkeun saran pikeun ngamajukeun operasi ningkat.
            • Apdet ka Hyperbaric Guru System ™
            • Pitulung-meja Rojongan
              • Nyadiakeun Layanan Rojongan kanggo Hyperbaric Guru SystemTM via Telephone, Email jeung Video Conferencing.
            • Tambahkeun-on jasa (Kanaékan fee langganan bulanan)
              • Prakték pangawasan Dashboard
              • Sumber Daya Manusa nu lengkep
              • Canggih perusahaan IT na oversite Komunikasi
              • Marketing sarta Branding oversite
              • Bulanan review Plan Marketing
              • Sabar Concierge Hubungan Palanggan oversite
              • Nyadiakeun audits financial sabar quarterly
              • Interim CFO Organisasi - datang pas

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional