Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar

/Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar
Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar2018-01-14T00:55:55+00:00
Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar

Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar

Decompression / Luhur Luhurna Chambers Cimanuk

Sadia dina dua konfigurasi

Model 7200 DL Fitur spésifik

72 "ID chamber kalayan panto rectangular
kapasitas seating 8-12

Model 8400 DL Fitur spésifik

84 "ID chamber kalayan panto rectangular
kapasitas seating 10-14

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

nu Luhurna Kamar atawa Hypobaric Kamar mangrupakeun jenis Decompression Kamar dipaké pikeun nyieun hiji tekenan atmosfir kirang ti permukaan laut, simulating keur di élévasi tinggi. Ieu fungsi dina ragam sabalikna salaku Hyperbaric Kamar. The Hypobaric Kamar dipaké pikeun Pilot Cimanuk, Cimanuk Aerospace, atawa umum Cimanuk Luhur Luhurna. Dina tekanan ngurangan jeung lingkunganana oksigén handap Hypobaric Kamar awak manusa pangalaman Hypobaria na Hypoxia.

Hypobaric Kamar
luhurna Kamar

Multiplace Dual konci Hypobaric Kamar - Luhurna Kamar.

Duanana model Fitur:

éntri konci
Médis Service konci
Seating ngawujud tina tilepan jauh pikeun korsi roda atawa penderita gurney
Komunikasi & Hiburan Systems
Konsol Control DELUXE
ASME
PVHO-1
FDA 510 (k) diberesihan keur pamasaran 12 / 07 / 2000
NFPA-99-2015 Code patuh
BIBS pikeun Hoods Oksigén pikeun tiap occupant

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional