Angkatan Udara Angkatan Laut militér Hyperbaric Kamar DOD Tentara Marinir Basisir hansip Dea

/Angkatan Udara Angkatan Laut militér Hyperbaric Kamar DOD Tentara Marinir Basisir hansip Dea
Angkatan Udara Angkatan Laut militér Hyperbaric Kamar DOD Tentara Marinir Basisir hansip Dea2018-01-23T12:40:32+00:00
Militér Hyperbaric Kamar

Militér Hyperbaric Kamar

Tekna ngabogaan Sajarah Kabuktian wangunan sarta masang Hyperbaric Chambers keur loba cabang béda tina Organisasi Militér jeung Pamaréntah.

  • DOD
  • Dea
  • soldadu
  • Marinir / Marinir
  • angkatan laut
  • angkatan udara
  • basisir hansip
  • Angkatan husus
  • anjing laut Angkatan Laut
  • Veterans / Vets

Multiplace Militér Hyperbaric Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien Grogol Kedokteran / HBOT dina waktos anu sareng.

Multiplace Militér Chambers anu pressurized kalawan Médis Kelas Air sarta penderita ngambekan 100% Oksigén ngaliwatan Hood atawa Topeng System.

The Tekna Hyperbaric / Decompression / Recompression Chambers anu taliti dirancang tetep kaamanan sarta kanyamanan sabar dina pikiran tur pikeun nampung hiji rencang tending ka penderita salila perlakuan.

Komponen nu Multiplace Militér Hyperbaric Kamar / Decompression / Grogol Kedokteran System:

  • Tekanan Béjana - ASME / PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • The Seuneu suprési System - kode NFPA patuh Seuneu suprési System.
  • Médis Kelas Air Compressor Paket - Minyak-kirang na Lubricated Non-médis System Air Minyak-gratis.

* Urang tiasa mantuan Anjeun dina tahap ngumpulkeun clearance Seuneu Kasalametan anjeun dina lokasi masing-masing anjeun.

Militér Terapi Oksigén Hyperbaric
Militér HBOT Kamar

Militér Hyperbaric Kamar Options:

Jumlah Konci

  • Hiji konci - hiji kompartemen Kamar
  • Ganda konci - Dua kompartemen Kamar
  • Konci tripel - Tilu kompartemen Kamar

* Gaduhan leuwih ti hiji konci ngamungkinkeun batur nuliskeun chamber utama bari éta kénéh dina tekenan.

diaméterna internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

* Gaduhan diaméterna 72 "atawa gede bakal ngidinan hiji jalma rata pikeun nangtung orientasi tegak.

perlakuan Jerona

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigén Hyperbaric Chambers anu sanggup nyampurkeun Grogol Kacilakaan.

panto Tipe

  • buleud
  • rectangular

* Rectangular lawang anu Hyperbaric Korsi roda / tandu diaksés.

Jumlah korsi / ranjang

  • 2 mun 24 korsi
  • ranjang pilihan

* Jumlah korsi / ranjang dictates panjang unggal konci tina alam pawenangan.

Mindahkeun dina tekenan

toilét Hyperbaric

Hyperbaric Pancuran

diving Kamar

Tekna téh akrab jeung ngirimkeun Tenders pikeun sarat di handap:

  • DOD
  • Dea
  • soldadu
  • Marinir / Marinir
  • angkatan laut
  • angkatan udara
  • basisir hansip
  • Angkatan husus
  • anjing laut Angkatan Laut
  • Veterans / Vets

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional