Monoplace Hyperbaric Kamar Tekna Hybrid 3200

Monoplace Hyperbaric Kamar

Tekna Hybrid 3200

Hiji pilihan ekonomis jeung 4000 Hybrid

3200 Fitur Hybrid

  • 32 "/ 81.3 cm jero diaméterna
  • removable tandu
  • Gurney diperlukeun
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA-510 (k) diberesihan
  • oksigén Modality
  • TCOM Siap
  • Dual Modality pilihan

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.