Hybrid 3200 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

//Hybrid 3200 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Hybrid 3200 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-02T14:12:16+00:00
Monoplace Hyperbaric Kamar Tekna Hybrid 3200

Monoplace Hyperbaric Kamar

Tekna Hybrid 3200

Hiji pilihan ekonomis jeung 4000 Hybrid

3200 Fitur Hybrid

  • 32 "/ 81.3 cm jero diaméterna
  • removable tandu
  • Gurney diperlukeun
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA-510 (k) diberesihan
  • oksigén Modality
  • TCOM Siap
  • Dual Modality pilihan

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional