Monoplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT

//Monoplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT
Monoplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT2018-01-04T20:34:31+00:00

Monoplace Hyperbaric Oksigén Chambers Terapi nu dirancang pikeun nyampurkeun salah sabar dina hiji waktu.

Monoplace Oksigén Hyperbaric Chambers anu pressurized kalawan 100% Médis Kelas Oksigén. Pasien ogé bisa hirup Médis Kelas Air salila hiji Air megatkeun atawa ngaliwatan System masker.

The Tekna Chambers anu taliti dirancang tetep kaamanan sarta kanyamanan sabar dina pikiran nalika perlakuan.

Komponen nu Monoplace Hyperbaric Oksigén Kamar System:

  • Tekanan Béjana - ASME / PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • Sabar tandu - sabar Pesanggrahan kalawan cushion disatujuan removable.
  • Médis Kelas Oksigén Supply - PCplus, MicroBulk, atawa VGL tanghi.
  • Médis Kelas Air Supply - médis Kelas Air Compressor atawa tabung.

* Urang tiasa mantuan Anjeun dina tahap ngumpulkeun clearance Seuneu Kasalametan anjeun dina lokasi masing-masing anjeun.

Monoplace Hyperbaric Oksigén Kamar Pilihan Penjualan:

diaméterna internal

  • Model 4000 - 40 "
  • Model 3200 - 32 "

* Gaduhan diaméter 40 "ngamungkinkeun sabar mun ngagunakeun hiji backrest condong.

Type tandu

  • Integrated tandu
  • removable Gurney

stretchers * terpadu teu merlukeun hiji stand tandu jeung geus a diwangun dina condong positionable.

meuli Monoplace Hyperbaric Kamar ti Tekna tur meunangkeun pangalusna Meuli Harga. Ngahubungan Tekna dinten ka meunang ayeuna chamber hyperbaric ongkos.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional