Mobile Hyperbaric Kamar - Transportable

Multiplace Hyperbaric Chambers

Mobile Hyperbaric Chambers

Sadia dina dua konfigurasi

Model 7200 DL Fitur spésifik

  • 72 "ID chamber kalayan panto rectangular
  • kapasitas seating 8-12

Model 8400 DL Fitur spésifik

  • 84 "ID chamber kalayan panto rectangular
  • kapasitas seating 10-14

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Duanana model Fitur

  • éntri konci
  • Médis Service konci
  • Seating ngawujud tina tilepan jauh pikeun korsi roda atawa penderita gurney
  • Komunikasi & Hiburan Systems
  • Konsol Control DELUXE
  • ASME
  • PVHO-1
  • FDA 510 (k) diberesihan keur pamasaran 12 / 07 / 2000
  • NFPA-99-2015 Code patuh
  • BIBS pikeun Hoods Oksigén pikeun tiap occupant
Mobile Hyperbaric Kamar
Mobile Hyperbaric Kamar

Multiplace Dual konci Hyperbaric Kamar.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.