Model 6000 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

//Model 6000 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Model 6000 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-02T14:18:55+00:00
Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 5000 DL

Multiplace Hyperbaric Kamar

Model 6000 konci Double

Model 6000 DL Pitur

  • 60 "/ 152.4 cm diaméterna
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA 510 (k) diberesihan
  • Serat Géofisika sarta Séismologi LED Lampu
  • NFPA-99- 2015 patuh
  • médis Air Compressor paket
  • Koruptor jeung Hand Line Seuneu suprési System
  • Korsi 5 + 1 di konci utama
  • Korsi 1 + 1 di konci Entry
  • Pilihan kaasup: 6 ATA, manteng Vérsi, ECU (Unit Kontrol Lingkungan), Médis Service konci, Sabar nanganan System, bangku keur sare jeung seating, detached Control konsol
  • Dikirimkeun sarta dipasang di Benua AS
  • beuli ngajakan sadia

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Catetan: kabéh TEKNA Multiplace kamar nu dirancang pikeun layanan 6 ATA tapi lamun meuli hijina perlu layanan 3 ATA, urang ulah nambahkeun komponén mahal (gages na valves, jsb) keur layanan 6 ATA. Bisa ningkatkeun sagala sistem TEKNA 3 ATA Multiplace mun 6 ATA lamun diperlukeun dina titimangsa engké.

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 5000 DL
Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 5000 DL

Gurney System pilihan.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional