Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 6000 SL

Multiplace Hyperbaric Kamar

Modél 6000 Single konci

Fitur modél 6000 SL

  • 60 "/ 152.4 cm diaméterna
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA 510 (k) diberesihan
  • Meets atawa ngaleuwihan syarat NFPA-99-2015
  • korsi Konfigurasi baku 4 penderita + 1 rencang, jeung lima sistem BIBS
  • korsi manteng Konfigurasi 5 penderita + 1 rencang, sareng genep sistem BIBS
  • Pilihan Médis Service konci
  • viewports acrylic badag
  • Pilihan kaasup sistem penanganan sabar, ECU, sarta Médis Service konci.

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

6000 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 6000 SL Interior

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.