Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 7200 SL

Multiplace Hyperbaric Kamar

Model 7200 Single konci

Fitur modél 7200 SL

  • 72 "/ 182.9 cm diaméterna
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA 510 (k) diberesihan
  • NFPA-99-2015 Code patuh
  • rectangular Manway
  • Kabayang Kursi accessable
  • Seating ti 7 + 1 mun 9 + 1
  • Pilihan Médis Service konci
  • BIBS individu pikeun Hoods Oksigén
  • Melu Turun seating

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Model 7200 SL Interior

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 7200 SL Interior
Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 7200 SL konsol

Model 7200 SL konsol

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.