Model 8400 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

//Model 8400 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Model 8400 DL Multiplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-02T14:26:40+00:00
Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL seating

Multiplace Hyperbaric Kamar

Modél 8400 konci Double

Model 8400 DL Pitur

  • 84 "/ 213.4 cm diaméterna
  • Door rectangular di Boh Konci
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA 510 (k) diberesihan
  • NFPA-99-2015 Code patuh
  • Serat Géofisika sarta Séismologi LED Lampu
  • médis Air Compressor paket
  • Korsi 9 + 1 di konci utama
  • Korsi 2 + 1 di konci Entry
  • Konsol Control DELUXE
  • Pilihan 6 ATA
  • Unit Kontrol OptionalEnvironmental
  • Pilihan Médis Service konci
  • Pilihan Sabar nanganan System
  • beuli ngajakan sadia

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Catetan: kabéh TEKNA Multiplace kamar nu dirancang pikeun layanan 6 ATA tapi lamun meuli hijina perlu layanan 3 ATA, urang ulah nambahkeun komponén mahal (gages na valves, jsb) keur layanan 6 ATA. Bisa ningkatkeun sagala sistem TEKNA 3 ATA Multiplace mun 6 ATA lamun diperlukeun dina titimangsa engké.

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL Shell
Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL konsol

Model 8400 DL konsol

Ditémbongkeun kalawan kadali pilihan.

Model 8400 DL dina tekenan

Ditémbongkeun kalawan kadali lingkungan pilihan jeung sistem hiburan.

Multiplace Hyperbaric Kamar Modél 8400 DL dina tekenan

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional