Multiplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT

//Multiplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT
Multiplace Hyperbaric Kamar pikeun dijual - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT2018-01-04T20:37:22+00:00

Multiplace Hyperbaric Oksigén Terapi Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien dina waktos anu sareng.

Multiplace Oksigén Hyperbaric Chambers anu pressurized kalawan Médis Kelas Air sarta penderita ngambekan 100% Oksigén ngaliwatan System Hoods atanapi masker.

The Tekna Chambers anu taliti dirancang tetep kaamanan sarta kanyamanan sabar dina pikiran tur pikeun nampung hiji rencang tending ka penderita salila perlakuan.

Komponen nu Mutliplace Hyperbaric Oksigén Kamar System:

  • Tekanan Béjana - ASME / PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • The Seuneu suprési System - kode NFPA patuh Seuneu suprési System.
  • Médis Kelas Air Compressor Paket - Minyak-kirang na Lubricated Non-médis System Air Minyak-gratis.

* Urang tiasa mantuan Anjeun dina tahap ngumpulkeun clearance Seuneu Kasalametan anjeun dina lokasi masing-masing anjeun.

Multiplace Hyperbaric Oksigén Kamar Options:

Jumlah Konci

  • Hiji konci - hiji kompartemen Kamar
  • Ganda konci - Dua kompartemen Kamar
  • Konci tripel - Tilu kompartemen Kamar

* Gaduhan leuwih ti hiji konci ngamungkinkeun batur nuliskeun chamber utama bari éta kénéh dina tekenan.

diaméterna internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

* Gaduhan diaméterna 72 "atawa gede bakal ngidinan hiji jalma rata pikeun nangtung orientasi tegak.

perlakuan Jerona

  • 3 ATA
  • 6 ATA

* Chambers Terapi 6 ATA Hyperbaric Oksigén mangrupakeun sanggup nyampurkeun Grogol Kacilakaan.

panto Tipe

  • buleud
  • rectangular

* Rectangular lawang anu Hyperbaric Korsi roda / tandu diaksés.

Jumlah korsi / ranjang

  • 2 mun 24 korsi
  • ranjang pilihan

* Jumlah korsi / ranjang dictates panjang unggal konci tina alam pawenangan.

Cicing atawa Transportable

  • instillations cicing di Rumah sakit atanapi klinik
  • Trailer Systems Kamar dumasar Mobile Hyperbaric
  • Kapal komérsial dumasar Mobile Systems Kamar Hyperbaric
  • Torowongan boring Mesin dumasar Mobile Systems Kamar Hyperbaric

*Mobile Systems Kamar Hyperbaric nu trailer dipasang na bisa dipindahkeun keur nyampurkeun penderita di lokasi béda.

Meuli Multiplace Hyperbaric Kamar ti Tekna tur meunangkeun pangalusna Meuli Harga. Ngahubungan Tekna dinten ka meunang biaya chamber hyperbaric ayeuna.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional