Terapi oksigén - Terapi oksigén Hyperbaric HBOT

/Terapi oksigén - Terapi oksigén Hyperbaric HBOT
Terapi oksigén - Terapi oksigén Hyperbaric HBOT2018-06-26T12:15:19+00:00

Tekna manufactures Monoplace, Multiplace, Mobile, tur Transportable Hyperbaric Chambers dina rupa-rupa konfigurasi papanggih sagala rarancang atawa ongkos sarat.

Monoplace Hyperbaric Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun salah sabar dina hiji waktu. The Kamar ieu pressurized kalawan 100% Oksigén. Sabar HBOT breathes 100% oksigén dina tekenan.

Multiplace Hyperbaric Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien di waktu. The Kamar ieu pressurized kalawan Médis Kelas Air. Pasien HBOT breathes 100% oksigén dina tekenan ngaliwatan tiung atanapi topeng sistem. Multiplace Hyperbaric Chambers merlukeun hiji Médis Air Compressor Paket duplex sarta pressurized Seuneu cai suprési System (SSK).

Multiplace Hyperbaric Chambers ogé mibanda fitur tambahan kawas cahaya serat optik, sistem komunikasi jeung hiburan, sarta Control Lingkungan Unit (ECU urang) pikeun kanyamanan sabar.

Mobile Oksigén Hyperbaric Chamber Systems biasana diwangun dina trailer komérsial atawa Powered diri platform treuk. Chambers mobile diwangun ku Multiplace Hyperbaric Kamar jeung sakabéh parabot ancillary mun beroperasi dina chamber dipasang dina treuk gampang movable atanapi trailer.

Transportable Hyperbaric Kamar Systems biasana diwangun dina wangunan modular. Chambers Transportable diwangun ku Multiplace Hyperbaric Kamar sarta sakabéh parabot ancillary mun beroperasi dina chamber dipasang dina wangunan modular movable.

Transportable Hyperbaric Kamar

Monoplace Hyperbaric Kamar

Transportable Multiplace Hyperbaric Kamar

Mobile Hyperbaric Kamar

Mobile Hyperbaric Kamar

Mobile Multiplace Hyperbaric Kamar

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional