Portabel Hyperbaric Kamar - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT

/Portabel Hyperbaric Kamar - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT
Portabel Hyperbaric Kamar - Terapi Hyperbaric Oksigén HBOT2018-03-20T14:02:34+00:00
Portabel Hyperbaric Kamar

Portabel Hyperbaric Kamar

Portabel Hyperbaric Systems Kamar

Sadia dina dua konfigurasi

Monoplace Hyperbaric Kamar

32 "atanapi 40" chamber ID
Hiji kapasitas sabar

Model 8400 DL Fitur spésifik

84 "ID chamber kalayan panto rectangular
kapasitas seating 10-14

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Duanana model Multiplace Fitur:

éntri konci
Médis Service konci
Seating ngawujud tina tilepan jauh pikeun korsi roda atawa penderita gurney
Komunikasi & Hiburan Systems
Konsol Control DELUXE
ASME
PVHO-1
FDA 510 (k) diberesihan keur pamasaran 12 / 07 / 2000
NFPA-99-2015 Code patuh
BIBS pikeun Hoods Oksigén pikeun tiap occupant

Portabel Hyperbaric Kamar
Portabel Hyperbaric Kamar

Multiplace Dual konci Hyperbaric Kamar.

Portabel Monoplace Hyperbaric klinik.

Portabel Hyperbaric Kamar

Hampang Hyperbaric Kamar?

Inflatable Hyperbaric Kamar?

1.5 ATA atawa 7 psi Hyperbaric Kamar?

Ieu sabenerna Gamow Tas na teu minuhan standar a chamber tradisional.

Tekna ngawangun nyata Hyperbaric Chambers.

Chambers nyata:

  1. Real Hyperbaric Chambers nu diwangun tina gradasi Steel, gradasi Aluminium, tekenan Dipeunteun acrylic, sarta tekenan Dipeunteun komposit.
  2. Real Hyperbaric Chambers anu fabricated dina ASME PVHO (tekenan Béjana pikeun Asasi Manusa Occupancy) tekenan Béjana Toko.
  3. Real Hyperbaric Chambers geus sakabéh welds maranéhna 100% Radiographically Diuji (X-rayed pikeun flaws na inclusions)
  4. Real Hyperbaric Chambers anu Hydrostatically Diuji saluareun tekanan kerja maranéhanana.
  5. asli Multiplace Hyperbaric Chambers boga hiji disatujuan SSK (Seuneu suprési System)
  6. Real Hyperbaric Chambers biasana baris, di minimum a, buka aman mun 3.0 ATA atawa 29.4 PSI

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional