Torowongan boring Mesin Hyperbaric Kamar - TBM Hyperbaric campur

Torowongan boring Mesin Hyperbaric Kamar TBM Hyperbaric campur

Torowongan boring Mesin Hyperbaric Kamar

TBM Hyperbaric campur

Bumi tekenan Balance Torowongan boring Mesin

  • Dirancang pikeun torowongan boring, bari ngajaga tekanan dina raray torowongan
  • Ngagunakeun bahan digali saimbang tekanan éta
  • Lemes jeung teu stabil taneuh bisa tunneled kalawan speed jeung kaamanan
  • bahan nu digali ieu plasticized sangkan eta impermeable na transportable
  • Dipaké dina taneuh lemes kalayan kirang ti 7 palang tekanan
  • Bisa dipaké kalawan variatif strata

Komponen nu System TBM:

  • Tekanan Béjana - ASME / PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • The Seuneu suprési System - kode NFPA patuh Seuneu suprési System.
  • Médis Kelas Air Compressor Paket - Minyak-kirang na Lubricated Non-médis System Air Minyak-gratis.
Bumi tekenan Torowongan saimbang boring Mesin Hyperbaric Kamar
TBM Kamar

perlakuan Jerona

  • 6 ATA +

* 6 ATA Terapi Oksigén Hyperbaric Chambers anu sanggup Transfer dina tekenan.

panto Tipe

  • buleud
  • rectangular

* Rectangular lawang anu Hyperbaric Korsi roda / tandu diaksés.

Jumlah korsi / ranjang

  • 2 mun 24 korsi
  • ranjang pilihan

* Jumlah korsi / ranjang dictates panjang unggal konci tina alam pawenangan.

Mindahkeun dina tekenan

toilét Hyperbaric

Hyperbaric Pancuran

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.