Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

/Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-31T11:07:22+00:00
Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Oksigén Terapi Kamar

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Chambers Terapi Oksigén

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kamar pikeun piaraan Hyperbaric Terapi

Anjing / Cat / Leutik Sato Hyperbaric Kamar

Kuda / Onta / ageung Sato Hyperbaric Kamar

Certified Hyperbaric téknolog Pangajaran sarta Palatihan Atikan CHT-V

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Oksigén Terapi Kamar - dirancang pikeun nyampurkeun ageung na Leutik Pets / Sato.

Leutik Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Terapi oksigén Chambers anu pressurized kalawan 100% Médis Kelas Oksigén. Salila perlakuan nu piaraan / sato breathes Médis Kelas Oksigén ti lingkungan chamber. Oksigén Supplemental ditambahkeun jeung karbon dioksida anu vented dina laju dikawasa.

Badag Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Terapi Oksigén Chambers anu pressurized kalawan 100% Médis Air. Salila perlakuan nu piaraan / sato breathes Médis Kelas Oksigén ngaliwatan hiji husus oksigén topeng atawa tiung oksigén Sistim sato.

Tekna Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Kedokteran Systems pikeun Hyperbaric Veterinarians boga pilihan tambahan kawas:

  • Lengkep Control Iklim / Suhu / asor
  • Serat optik cahaya
  • Wengi visi / sistem kamera HD
  • Kanyamanan Musik Systems sato
  • Dikawasa cahaya Spéktrum pikeun kanyamanan piaraan / sato.
  • Pressurized Cai Seuneu Systems suprési
  • Aktif Systems Grounding
  • Sterilization UV

The Tekna Chambers Oksigén Pangajaran sarta Palatihan Atikan anu taliti dirancang jadi safest Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Chambers pikeun dijual kiwari.

Tekna Kuda Hyperbaric Chambers sarta Onta Hyperbaric Chambers anu paling canggih High Niley Sato Systems HBOT aya.

Komponen nu Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Oksigén Terapi Kamar:

  • Tekanan Béjana - ASME / Alus PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • Pilihan tandu - Sato Pesanggrahan kalawan cushion disatujuan removable.
  • Médis Kelas Oksigén Supply - PCplus, MicroBulk, atawa VGL tanghi.
  • Médis Kelas Air Supply - médis Kelas Air Compressor atawa tabung.

* Urang tiasa mantuan Anjeun dina tahap ngumpulkeun clearance Seuneu Kasalametan anjeun dina lokasi masing-masing anjeun.

Hyperbaric piaraan Kamar Dog
Hyperbaric Oksigén Terapi Kuda Onta

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Hyperbaric Oksigén Terapi Pilihan Kamar:

diaméterna internal

  • 24 "pikeun 144"

* Diaméterna téh gumantung breed pangbadagna sato anu bakal diolah.

Type tandu

  • Integrated tandu (tarik kaluar)
  • Dulang dibereskeun

* Terpadu stretchers nyadiakeun leuwih kanyamanan.

Sasatoan Veterinarians bisa ngubaran:

  • Pituduh sato - Canine
  • Service Sato - Canine
  • sasatoan rojongan emosi
  • PTSD Service Anjing - Canine
  • pribadi Pets
  • Témbongkeun Kuda - Equine
  • Balapan Kuda - equine
  • Témbongkeun Onta - Camelus
  • Balap Onta - Camelus
  • Tembongkeun Dog - Canine
  • Témbongkeun Cat - Feline
  • Cheetahs, lodaya, Singa
  • Jeung loba deui ..

Terapi oksigén pikeun Sato ieu jadi pohara populér

Latihan Spesifikasi:

Certified Hyperbaric téknolog Pangajaran sarta Palatihan Atikan -
CHT-V

Hyperbaric Kamar Onta

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional