HBOT - Terapi Oksigén Hyperbaric

HBOT

Terapi Oksigén Hyperbaric

HBOT FAQ

HBOT harga

indikasi HBOT

HBOT Mangpaat / Balukar Sisi

HBOT - Hyperbaric Kedokteran

HBOT ngalibatkeun engapan 100% oksigén dina wadah pressurized (Hyperbaric Oksigén Kamar). Terapi Oksigén Hyperbaric nyaeta perlakuan ogé-ngadegkeun keur decompression panyakit ti scuba diving kacilakaan.

Dina Hyperbaric Kamar, tekanan hawa ngaronjat ka gede ti tekanan atmosfir jeung sabar breathes Oksigén ngaliwatan masker atawa tiung sistem. Dina lingkungan ieu bayah Anjeun bisa nyerep deui oksigén ti bakal tiasa engapan oksigén murni dina tekenan atmosfir normal.

Salaku getih mawa tingkat ngaronjat ieu O2 (Oksigén) ngaliwatan awak anjeun, anu Oksigén tambahan mantuan dina prosés penyembuhan pikeun Jumlah indikasi disatujuan.

HBOT - Hyperbaric Kedokteran

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.