Hyperbaric Kamar Purwokerto Taunan - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

//Hyperbaric Kamar Purwokerto Taunan - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Hyperbaric Kamar Purwokerto Taunan - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-02T13:53:44+00:00

Purwokerto Hyperbaric Kamar Taunan

Taunan Purwokerto Umum (AGM) & Recalibration




TEKNA baris ngalaksanakeun anjeun AGM & Recalibration pikeun Kelas A, B, & C Systems HBOT. Ieu ogé kaasup nguji Sistim suprési seuneu taunan sarta semi-taunan anjeun (sakumaha diperlukeun ku NFPA-99-2015) jeung Certified inspeksi acrylic pikeun tabung acrylic jeung palabuhan datar. jasa inspeksi acrylic taunan anu sadia salaku item misah tapi kasebar normal dilebetkeun kana AGM Anjeun.

jadwal harga kami nyaéta saperti kieu:

AGM & Recalibration Rates per teknisi

  • dinten Travel: $ 125
  • Nangtung-ku dinten: $ 225
  • Travel per mil: $ .66 (mobil)
  • Tol: di cost
  • Airfare: di cost
  • Hotél: di cost
  • Dahareun: $ 67.50
  • mobil rental: di cost
  • Service / Pasang dinten: $ 475
  • Inspection acrylic: $ 475
  • Dina-Service Pelatihan: $ 450
  • Bagian: di ongkos + 15%
  • Consumables: di ongkos + 15%

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional