Certified Hyperbaric téknolog - Latihan CHT

Certified Hyperbaric téknolog - Latihan CHT2018-01-04T17:08:16+00:00
Certified Hyperbaric téknolog

Certified Hyperbaric téknolog

Pelatihan CHT pikeun Hyperbaric Chambers

Certified Hyperbaric téknolog

Ngajadwalkeun Pelatihan anjeun

The Certified Hyperbaric téknolog Tangtu geus reviewed sarta disatujuan ku Badan Amérika of Hyperbaric Kedokteran (ACHM) nohonan sarat minangka Tangtu bubuka dina ubar hyperbaric.

Tangtu ieu ogé geus reviewed sarta disatujuan ku Amérika College of Hyperbaric Kedokteran pikeun 40 Kategori "A" Ceu urang

The 40-hourCertified Hyperbaric téknolog tangtu cocog pikeun médis sarta tanaga médis séjén sarta comprised sesi interaktif ngawengku jejer di handap:

  • Sajarah undersea sarta ubar hyperbaric
  • Luhur sarta low tekanan Fisika
  • diving fisiologi
  • Decompression geringna
  • ujian klinis
  • kagunaan terapi disatujuan oksigén hyperbaric
  • kagunaan eksperimen oksigén hyperbaric
  • Transcutaneous oximetry (TCOM)
  • chamber Hyperbaric kasalametan

The Certified Hyperbaric téknolog Tangtu prepares mahasiswa hadir penderita ngalaman Terapi oksigén hyperbaric. Kaasup nu sesi praktis patali ka:

  • Nyandak sajarah sabar
  • Ngalakonan / pamariksaan neurological fisik
  • Administering bantuan munggaran tur nginum obat di beungeut na di lingkungan chamber hyperbaric

tinimbangan husus anu dibikeun ka isu relevan ka:

  • Balukar toksik oksigén
  • hazards seuneu
  • kaamanan chamber umum

Murid nampi pangalaman leungeun-on kontak kalayan penderita sarta acquire kaahlian berharga patali dokuméntasi sistimatis tepat acara patali klinis.

Certified Calon Hyperbaric téknolog anu gaduh clearance médis nu bisa ngalaman Mun mindeng teuing hyperbaric sabenerna dina duanana Monoplace na Multiplace Hyperbaric Kamar Sistem.

Leungeun-on pangalaman operasional chamber nyaéta sadia sanggeus jam kelas normal.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional