Hybrid 4000 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT

//Hybrid 4000 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT
Hybrid 4000 Monoplace Hyperbaric Kamar - Hyperbaric Oksigén Terapi HBOT2018-01-02T14:13:25+00:00
Monoplace Hyperbaric Kamar Tekna Hybrid 4000

Monoplace Hyperbaric Kamar

Tekna Hybrid 4000

The Monoplace paling nyaman kantos diwangun.

4000 Fitur Hybrid

  • 40 "/ 101.6 cm jero diaméterna
  • Integrated tandu - kapasitas 750lb
  • Gurney teu diperlukeun
  • ASME - PVHO-1 - Board Nasional
  • FDA-510 (k) diberesihan
  • TCOM Siap
  • oksigén Modality
  • Hawa / Dual Modality

Siap nampi Harga Best?

Menta Best Harga!

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 klinik

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Gurney
Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Gurney

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Gurney

Monoplace Hybrid 4000 Interior

Monoplace Hyperbaric Kamar Hybrid 4000 Gurney

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional