Multiplace Hyperbaric Kamar

/Multiplace Hyperbaric Kamar
Multiplace Hyperbaric Kamar2018-04-05T13:27:19+00:00

Multiplace Hyperbaric Oksigén Terapi Chambers nu dirancang pikeun nyampurkeun sababaraha pasien dina waktos anu sareng.

Multiplace Hyperbaric Oksigén Chambers anu pressurized kalawan Médis Kelas Air sarta penderita ngambekan 100% Oksigén ngaliwatan Hood atawa Topeng System.

The Tekna Chambers anu taliti dirancang tetep kaamanan sarta kanyamanan sabar dina pikiran tur pikeun nampung hiji rencang tending ka penderita salila perlakuan.

Komponen nu Mutliplace Hyperbaric Oksigén Kamar System:

  • Tekanan Béjana - ASME / PVHO / Board Nasional tekenan Béjana.
  • The Operasi konsol - Grogol kadali / Komunikasi / Kasalametan Systems.
  • The Seuneu suprési System - kode NFPA patuh Seuneu suprési System.
  • Médis Kelas Air Compressor Pakét - Minyak-kirang na Lubricated Non-Médis System Air Minyak-gratis.

Bisa mantuan Anjeun dina tahap ngumpulkeun clearance Seuneu Kasalametan anjeun dina lokasi masing-masing anjeun.

Multiplace Hyperbaric Oksigén Kamar Options:

Jumlah Konci

  • Hiji konci - hiji kompartemen Kamar
  • Ganda konci - Dua kompartemen Kamar
  • Konci tripel - Tilu kompartemen Kamar

Ngabogaan leuwih ti hiji konci ngamungkinkeun batur nuliskeun chamber utama bari éta kénéh dina tekenan.

diaméterna internal

  • Model 6000 - 60 "
  • Model 7200 - 72 "
  • Model 8400 - 84 "
  • Model 9600 - 96 "

Ngabogaan diameter 72 "atawa gede bakal ngidinan hiji jalma rata pikeun nangtung orientasi tegak.

perlakuan Jerona

  • 3 ATA
  • 6 ATA

6 ATA Terapi Oksigén Hyperbaric Chambers anu sanggup nyampurkeun Grogol Kacilakaan.

panto Tipe

  • buleud
  • rectangular

lawang rectangular anu Hyperbaric Korsi roda / tandu diaksés.

Jumlah korsi / ranjang

  • 2 mun 24 korsi
  • ranjang pilihan

Jumlah korsi / ranjang dictates panjang unggal konci tina alam pawenangan.

Cicing atawa Transportable

  • pamasangan cicing di Rumah sakit atanapi klinik
  • Trailer dumasar Mobile Oksigén Hyperbaric Kamar Systems
  • Kapal komérsial dumasar Mobile Hyperbaric Oksigén Systems Kamar
  • Torowongan boring Mesin dumasar Mobile Hyperbaric Oksigén Systems Kamar

Mobile Hyperbaric Systems Oksigén Kamar nu trailer dipasang na bisa dipindahkeun keur nyampurkeun penderita di lokasi béda.

Kudu mantuan milih Sampurna Kamar anjeun?

Tanya hiji Ahli!

Urang boga hiji Ahli ngantosan mun Mantuan Anjeun!

Pastikeun pikeun taliti asupkeun Ngaran, Jumlah Phone, sarta alamat surélék anjeun sarta kami bakal ngawalon pas mungkin. Hatur nuhun!
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
Tungguan!
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
2018 (c) Sadaya hak ditangtayungan.
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Patarosan?
Anjeun ngabutuhkeun Ieu
Guide bébas!
Meunangkeun eta ayeuna! Jumlah kawates aya.
Ayeuna Ditarjamahkeun kana 105 basa béda
Pikeun Pasén sarta klinik.
Hatur nuhun!
Anjeun Registerd
pikeun Guide nu
Pituduh pas éta siap!
Urang bakal dikirim ka 2018
Phillip Janca
Penjualan Presiden / AS
Phillip Janca
Sriram Narasimhan
Penjualan internasional